pemakijo.reismee.nl

Film voor de Prinsenhof groep 7 van Kim

Film voor de Prinsenhof groep 7 van Kim  Wink

 

Reacties

Reacties

simon

leuke en onderhoudende reportage en wat een goede presentatie.Over de brand. Het is een transport bandenfabriek aan de overkant van de schermerweg.Onze buurt heeft er geen last van gehad. Veel plezier en ik volg de rest van jullie reis op de voet. Gr. Simon

Sandra

Zo jammer, de film is "niet beschikbaar" als ik hem wil afspelen... ik hoop hem later nog eens te kunnen zien!

groep 7

lieve Kim,

Wat een mooi filmje, vooral de dieren zijn erg mooi. We lazen aan het einde dat jij het meeste heb gefilmd, echt goed. Heb jij het ook gemonteerd? We willen graag meer van jullie reis zien.
Hebben jullie een fijne reis? en is het nu leuk in Australië?
Waarom zat je zo helemaal onder de modder? Was dat leuk? Vond je het raften en het tussen de bomen glijden niet spannend?

Afgelopen vrijdag moesten wij inderdaad van school weg richting de Hoornse Vaart omdat er brand was op het schermereilind. 's Morgens ging het luchtalarm af en hoorde we op de radio dat we de ramen en deuren dicht moesten houden. Het luchtalarm is nog twee keer afgegaan en uiteindelijk heeft de brandweer besloten dat we uit school moesten. In de lucht zaten giftige stoffen en de wins draaide richting school dus voordat de slechte lucht bij ons was moesten wij uit school. We zijn met bussen naar de Hoornse Vaart gebracht en daar door onze ouders opgehaald.

We missen je heel erg en hopen dat je voorzichtig doet zodat je heelhuids terugkomt naar Nederland en de klas.

liefs groep 7

Marijne

Lieve Kim & Joyce,

Gaaf filmpje! Ik vind het heel leuk dat ik Kim zo vaak zag, maar ik vond het ook leuk dat ik Joyce zag. Ik wil ook zo graag met jullie boven de bomen zoeven. En ik vind het ook grappig dat jullie in het water sprongen! En dat jullie in de boot zaten bij de watervallen.

Liefssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss van Marijne

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!