pemakijo.reismee.nl

Film voor de Prinsenhof groep 5 van Joyce

Kijk en geniet.

Nu met beter geluid sync 

Reacties

Reacties

Anja

OOk al was deze video niet voor mij bestemd heb ik toch stiekem gekeken, fantastische beelden.
Heerlijk dat je dit zo met elkaar kunt doen, genieten van de natuur en van elkaar.
lieve groeten
Anja

Mik

Wat doen jullie een hoop leuke activiteiten en zien jullie prachtige dingen. Super! Wij komen hier niet verder dan een beetje sleetje rijden en glibberen op straat. Het is hier koud, maar daar hebben jullie, zo te zien, geen last van. Nog een fijne laatste week in Afrika en een goede reis naar down under! Groeten uit Egmond aan Zee, Cin, Mik, Bo, Koen en Twan

Cora

Prachtig filmpje. Wat zullen jullie genieten van al dat moois en spannends. Een geweldige onderneming, om nooit te vergeten.
Liefs Cora, Willem, Merel en Nienke

Vincent

Hoi allemaal,
Leuke film Joyce met die olifanten op de achtergrond en wat een held aan kabels in Swaziland. Prachtig avontuur en heel veel plezier toegewenst down under
groeten uit Alkmaar Vincent, Jacq,Annabel en Willemijn

opa en oma Walter

gelukkig zitten wij ook in groep 5, dus mochten we meegenieten. Heeft Peter die muziek op een CD, heel erg mooi, ik houd me aanbevolen.
Joyce, we mailen je ook nog, maar je wordt al een echte filmster en geen stand-in voor de moeilijke klussen!

Miriam

Wat een geweldig filmpje! Je hebt van je juf en je meester nu toch zeker wel een paar tienen gekregen he! In elk geval een 10 voor topografie, spreekbeurt, gym, fotogeniekheid, dierkunde en cameravaardigheden. En dan vergeet ik vast een paar vakken!

Liefs uit Utrecht!

Delys

Hi everyone. Just fantastic photos of the african animals and both Kim & Joyce are great with their documentaries and doing all the action as well.
Supurb country. Enjoyy is all and we will see you in Australia. Love Delys

groep 5

Hoi Joyce!! We zijn je echt niet vergeten, hoor, maar we hadden het erg druk met de voorbereidingen van het kerstfeest. Het was anders dan de vorige jaren: 's morgens hebben we een kerstviering met de bovenbouw gehad en 's avonds gingen we eten op school. Alle kinderen hadden iets lekkers meegenomen en we hebben er heerlijk van gesmuld! Er was zoveel, dat er nog heel veel eten over was! Het was erg gezellig, iedereen was er (behalve jij dan.....snif, snif...)en 't eten was heerlijk.
Het sneeuwt hier weer flink, er ligt al een cm of 3 en het is nog niet voorbij...een witte kerst misschien?
Wat heb je een mooie video voor ons gemaakt! Erg leuk om je te zien en je te horen praten; net of je heel dicht bij ons bent! Was het niet eng dat je van die kabelbaan afging? We vonden het leuk om te zien, maar ook wel een beetje eng.. Wat een mooie dieren zien jullie! We zijn erg jaloers! Wat een coole neushoorn! En wat een eng (lelijk) wrattenzwijn zat er tussen! Een prachtige leeuw...
Juf Josien is onze 'nieuwe' directeur! Gisteren tijdens de maaltijd kregen we dat te horen, we zijn er blij mee!
We zijn nu de klas aan het opruimen, want om 12 uur hebben wij ook 2 weken vakantie! Daar gaan we van genieten!
Dikke knuffels van ons, groep 5 en juf Angelique

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!